Home » Scholing

Scholing

Veenma stelt service hoog in het vaandel, daarom volgen onze monteurs regelmatig scholingsdagen. Om een indruk te krijgen,welke cursussen onze monteurs volgen;  hieronder een kleine impressie.

Cursus: Vario 500 SCR

Cursus: Einführingskursus Vario 500 SCR

Korte omschrijving:

We hebben de nieuwste modellen, 500 scr uitvoering enz,  behandeld. De veranderingen in de nieuwe series besproken en de diverse optie’s die mogelijk zijn bij deze tractoren. Ook hebben we uitleg gehad over de verschillen in de uitvoeringen, wat zit er wel op en wat niet.

De behandelde punten:

–       Verbeteringen 

–       Bediening 

–       Storingen 

–       Reparaties 

–       Kundendienst mit teilungen

 

Hein Braaksma

Cursus: Vario 500 SCR Meer lezen »

Scholing Fendt FT37

Overzicht van de nieuwste type Fendt tractoren, bouwjaar 2012/2013, met bijbehorend theorie en praktijk gedeelte. Storing zoeken in de diverse systemen, o.a hydrauliek, motoren (commonrail brandstof systeem), SCR ( uitlaatgas nabehandeling systeem) transmissie en pto, electrisch, iso-bus, zittingen en onderdelen van de tractoren m.b.v.  bijbehorende diagnose apparatuur, afstellen en kalibreren.

Scholing Fendt FT37 Meer lezen »

Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Scholing. Heb je vragen over Scholing? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀