Grasmaaier kopen? Dit moet je weten!

Je bent opzoek naar een geschikte grasmaaier voor jouw gazon, maar er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij! Zodat jij de geschikte grasmaaier voor jouw gazon kiest!

Hoe kies je de beste grasmaaier die bij jouw gazon past?

Als jij moeite hebt met kiezen tussen welke grasmaaiers het beste is voor jouw perceel dan zijn er een aantal opties waarbij wij je kunnen helpen! Het is handig om te weten wat de oppervlakte is van het te maaien gazon. Wanneer je dat al weet, kun je al een hele hoop grasmaaiers afstrepen die een te groot of een te klein maaioppervlak hebben. Vaak worden de maaimachines onderverdeeld in de volgende groepen:

 • >500
 • >800
 • >1000 m2

Wil jij je geen zorgen maken over stroomkabels of vind jij het teveel werk om de kabel van de elektrische grasmaaier op te rollen? Kies dan voor een gazonmaaier op accu of een grasmaaier op benzine.

Weet je nu al welke grasmaaier het meest geschikt is voor jouw gazon? Klik dan op “Alle grasmaaiers bekijken”

Husqvarna grasmaaiers

Husqvarna gazonmaaiers zijn sterk, kwalitatief, ergonomisch en eenvoudig te gebruiken. In Zweden zijn de tuinen onberekenbaar, maar tuinieren is erg populair. Tuiniers stellen hoge eisen aan hun tuinmachines. Alle Husqvarna grasmaaiers zijn ontwikkeld, getest en worden gebruikt door grasliefhebbers. Is een accumaaier, handmaaier of aangedreven benzinemaaier het meest geschikt voor uw gazon? Bekijk en vergelijk het aanbod Husqvarna gazonmaaiers en kies de maaier die het beste bij de klus past. Voor elke tuin is er een Husqvarna.

 

Veenma is trotse dealer van Husqvarna!

Husqvarna is de specialist op het gebied van tuingereedschap en grasmaaiers. Bij Veenma voeren we ons assortiment met Husqvarna, omdat wij de trotse dealer zijn van Husqvarna!

Husqvarna is een Zweeds grasmaaier en gazonmaaier merk met een uitgebreid assortiment in normale grasmaaiers en robotgrasmaaiers. Husqvarna grasmaaiers hebben vaak het maaidek aan de voorkant bevestigd, wat het comfort en de kwaliteit van het grasmaaien bevorderd. Husqvarna loopmaaiers hebben daarnaast een vrije en goede bewegingsvrijheid. Dit heeft te maken met de kleine draaicirkel, wat er ook weer voor zorgt dat je gemakkelijk in alle hoekjes en paadjes kunt komen!

Onderhoud aan je grasmaaier

Om ervoor te zorgen dat je loopmaaier het langst meegaat, is het belangrijk dat jij je grasmaaier regelmatig schoonmaakt en af en toe een onderhoudsbeurt geeft. Een onderhoudsbeurt plus de winterstalling kan eenvoudig geregeld worden bij Veenma. Er zijn een aantal belangrijke onderdelen van de grasmaaier die goed onderhouden moeten worden, zoals:

 • De onderkant
 • De messen
 • De bouten

De onderkant onderhouden

Het gras dat je maait is zuur. Daarom is het belangrijk dat je het maaidek en de onderkant van de grasmaaier goed schoonhoudt. Het zuur wat aan het maaidek achterblijft zorgt ervoor dat bepaalde onderdelen beschadigd kunnen raken. Het meestvoorkomende probleem bij slecht onderhoud is corrosie (oftewel: roest). Maak in dit geval gebruik van een hogedrukreiniger met gewoon koud of lauw water om het onderdek en maaidek goed schoon te maken. Zo gaat jouw grasmaaier het langst mee!

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀