Home » Straalkachel kopen

Straalkachel kopen

Elektrische kachel

Wat is een straalkachel?

Een straalkachel is een elektrische kachel die vooral binnenshuis gebruikt wordt om te verwarming. Bij een straalkachel wordt een gloeidraad opgewarmd, die vervolgens warmte afgeeft aan de lucht. Achter het gloeidraad vind je een reflector, die de warmte naar voren straalt. De straling die van een straalkachel afkomt is infrarood straling. Daarnaast geeft een straalkachel dus ook warmte af door middel van convectie. Een straalkachel kopen? Wij vertellen je meer!

Badkamer straalkachel

Om het in vochtige ruimtes zoals een badkamer lekker behaaglijk te maken, kan het helpen om een badkamer straalkachel te installeren. Als je bijvoorbeeld centrale verwarming in je huis hebt, die ook de badkamer op een fijne temperatuur moet houden, kan het zijn dat dit niet lukt. Vaak bevatten badkamers geen eigen thermostaat die meet wat de temperatuur is, en kan de centrale verwarming niet voldoen aan de hogere temperatuur die vaak gevraagd wordt in vochtige ruimtes als de badkamer. Daarom kan bijverwarming een goede optie zijn. Door een straalkachel te plaatsen in de badkamer, kun je de ruimte namelijk extra bijverwarmen en zorg je ervoor dat je ook in de vochtige ruimtes van een woning een behaaglijke temperatuur kunt realiseren. 

Bijverwarming kopen

Op zoek naar geschikte bijverwarming? Dan wil je waarschijnlijk een straalkachel kopen. Zoals je al kon lezen, is een straalkachel vooral voor binnenshuis geschikt om specifieke ruimtes zoals de badkamer te verwarmen. Bij Veenma Mechanisatie vind je een select aanbod van de beste straalkachels, neem vooral een kijkje in ons assortiment.


Straalkachel elektrisch of op gas?

Is een straalkachel elektrisch of draait deze op gas? Is een vraag die we vaak voorbij horen komen. Je kunt zowel gas straalkachels vinden als elektrische straalkachels. Meer weten over de elektrische straalkachel en de voordelen van een straalkachel op elektra? Neem contact met ons op!

Voordelen van een straalkachel

De keuze voor een bepaald type kachel kun je pas maken, als je weet wat de voordelen van een straalkachel precies zijn. Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

Efficiënt verwarmen
Een straalkachel genereert veel interne warmte en straalt dat uit naar personen en objecten die zich dichtbij bevinden.

Gezonder door minder geblazen lucht
Omdat je met een straalkachel niet afhankelijk bent van het rondblazen van warme lucht, ervaren mensen die last hebben van astma, allergieën en andere ademhalingsproblemen echte gezondheidsvoordelen!

Ideaal voor specifieke ruimtes
Omdat je met een straalkachel ruimtes kunt bijverwarmen, zijn ze perfect geschikt voor ruimtes die meestal niet gebruikt worden zoals de badkamer, zolder of kelders en garages

Veilige vorm van verwarmen
Straalkachels monteer je aan de wand en kunnen gemakkelijk buiten het bereik van kinderen of huisdieren geplaatst worden, waardoor het een ontzettend veilige vorm van verwarmen is

Straalkachel kopen voor binnen

Omdat een straalkachel werkt als bijverwarming, is een straalkachel ideaal voor binnen. In een grote buitenruimte heeft de stralingswarmte immers weinig effect: de warme straling en de warme lucht waait zo weg. Doordat een straalkachel zo plaatselijk en snel kan verwarmen, voel je binnenshuis al binnen enkele seconden resultaat als je de straalkachel aan zet. 

Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀