Home » Zweefmaaier kopen

Zweefmaaier kopen

Zweefmaaier kopen? Hier moet je op letten

Een zweefmaaier? Wat is het en waarom is een zweefmaaier wellicht interessant voor jou? Om je gazon mooi te houden, raden we iedereen aan om regelmatig te maaien. Voor het maaien van je gazon zijn meerdere opties, namelijk een normaal grasmaaier, een bosmaaier, je kunt een robotmaaier over je gazon laten rijden of natuurlijk een zweefmaaier. Wij leggen je uit wat een zweefmaaier is? Wat het verschil is met andere maaiers en bespreken verschillende alternatieven met je.

zweefmaaier-kopen


Wat is een zweefmaaier?

Voordat we uitleggen hoe een zweefmaaier werkt, kijken we naar een normale grasmaaier. Een normale grasmaaier staat vaak op wieltjes zodat je de grasmaaier gemakkelijk kunt manoeuvreren. De grasmaaier heeft hierdoor ook al genoeg ruimte onder de grasmaaier waardoor het mes niet in de grond slaat.

Wanneer u hobbels, kuilen of of randjes moet maaien, wordt de normale grasmaaier al snel ongeschikt. In dit geval is een zweefmaaier de ultieme oplossing voor het maaien van uw gazon.

De zweefmaaier werkt met behulp van een luchtkussen onder de machine waardoor de machine deels over het gazon zweeft. Dit is mogelijk doordat de machine lucht in de kap pomp waardoor de druk onder de kap groot genoeg is om de machine net boven de grond te houden. Hierdoor is het gemakkelijk om te manoeuvreren over heuvels heen zonder erg veel moeite te doen.

Zweefmaaier accu kopen

Een zweefmaaier accu is onmisbaar bij deze draadloze grasmaaiers. Deze accu’s krijgen tijdens het gebruik flink te verduren, maar leveren dezelfde power als een normale grasmaaier. Daarom is het raadzaam om de accu van uw zweefmaaier regelmatig te laten checken of te laten vervangen.

Zweefmaaiers met opvangbakken

Een zweefmaaier heeft standaard geen opvangbak om het gras in op te vangen. Het gevolg hiervan is dat het gras direct weer op het gazon komt te liggen. Hierdoor wordt het gazon tegelijkertijd bemest, waardoor het gazon voller wordt. Om te voorkomen dat het gras op het gazon komt te liggen, zijn er ook zweefmaaiers met opvangbakken.Husqvarna zweefmaaiers

Husqvarna zweefmaaiers zijn verkrijgbaar via de Veenma dealer. Husvarna zweefmaaiers zijn uniek door hun robuuste en betrouwbare design. Een Husqvarna model is verzekerd van de kwaliteit die jaren meegaat. Alle gazonmaaiers van Husqvarna zijn efficiënt en bijzonder ergonomisch.Zweefmaaier benzine

Een zweefmaaier op benzine is, anders dan een zweefmaaier op een accu, beter om aan te schaffen bij een groter maaioppervlakte. Zweefmaaiers op benzine zijn over het algemeen krachtiger dan maaiers die op accu’s werken en kunnen grotere afstanden afleggen zonder dat de stroomtoevoer wegvalt.

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀