Gardena Pomp 3500 4 kopen? Lees er hier alles over.

Je bent op zoek naar een betaalbaar instapbesproeiingspomp. Dan is de Gardena Pomp 3500/4 een goede fit. De Gardena pomp is het ideale instapmodel en is vanwege het grote zuigvermogen en de hoge druk geschikt voor besproeiing, het verpompen van kraan-, regen, sloot- of chloorwater en drukverhoging. Dit is de perfecte pomp voor particulier gebruik met een licht, maar toch robuust design die eenvoudig in gebruik is!

Wat zijn de voordelen van de Gardena Pomp 3500

Vanwege het feit dat de 3500 4 een instapmodel is, zou je kunnen denken dat er weinig overige voordelen vastzitten aan deze pomp, maar niets is minder waar. Deze Gardena pomp beschikt over de luxe van een luxe pomp, maar dan voor een fijne prijs. De 3500 4 beschikt over een extra grote vulopening, wat ervoor zorgt dat het eerste gebruik ontzettend makkelijk is. Dankzij een ergonomische handgreep is de pomp ook eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast zorgen de rubberen voetjes dat de pomp stevig op elk oppervlak staat; gras of steen. Ook zorgen deze rubberen pootjes voor een laag geluids- en trillingsniveau.

Aanvullend daarop is de Gardena 3500 4 besproeiingspomp beschermd met keramisch materiaal en heeft het een dubbele afdichting tussen de daadwerkelijke motor en het loopwerk, wat zorgt voor een ontzettend veilige werking. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting.

Waarom je zou kiezen voor de Gardena besproeiingspomp 3500 4?

Veel consumenten zijn op zoek naar een instapmodel als ze zoeken naar een besproeiingspomp. Een pomp die geschikt is voor veel uiteenlopende doeleinden. Van het gebruik voor besproeiing tot het verpompen van chloorwater in de zomer voor het zwembad. Deze Gardena pomp komt met twee uitlaten, wat vrij uniek is voor een instapmodel zoals deze. Let wel op; de Gardena pompen zijn niet geschikt om zout water of licht ontvlambare middelen te verpompen. Hier kan de pomp kapot door gaan.

Kan de Gardena 3500 4 besproeiingspomp ook tegen vorst?

Een veelvoorkomende oorzaak bij het stukgaan van waterpompen, is vorst. Dankzij de aftapschroef voor het aftappen van achtergebleven water en vocht, zal deze Gardena Pomp niet kapotvriezen vanwege vorst.

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀