Husqvarna machine kopen?

Husqvarna is al sinds 1689 gedreven door passie voor innovatie en biedt zowel particuliere als professionele tuin-, park- en bosproducten. Prestaties en bruikbaarheid gaan hand-in-hand met veiligheid en zorg voor het milieu waarbij accu-oplossingen en robotica het voortouw nemen. Husqvarna heeft een enorm scala aan producten voor het verzorgen van uw tuin! Denk hierbij aan zagen, grasmaaien, trimmen, reinigen en het verzorgen van uw perceel.

Het Husqvarna logo

Het symbool waaruit het Husqvarna-logo bestaat, verwijst naar ons verleden als wapensmid. Op deze pagina ziet u het Husqvarna-logo zoals het destijds is begonnen, als kenmerk van een soort vuurwapen, dat de loop symboliseert. Je kunt dit ook herkennen in het gemoderniseerde logo van  Husqvarna. Dit betekent dat Husqvarna nog steeds de toekomst in het vizier heeft.
Oude logo Husqvarna

Husqvarna maaiers

Husqvarna maaiers zijn sterk, kwalitatief, ergonomisch en gemakkelijk te gebruiken. Dat is logisch, in Zweden zijn de tuinen onbewandelbaar, maar toch is het tuinieren erg populair. De Zweden hebben dus goede kwaliteit tuinmachines hoog in het vaandel staan. Alle Husqvarna maaiers zijn ontwikkeld, uitgebreid getest en worden gebruikt door vele grasliefhebbers. Bekijk en vergelijk het aanbod van Veenma betreft de Husqvarna maaiers en kies de maaier die het beste bij de klus past.


Husqvarna grasmaaiers

Husqvarna robotmaaiers

Husqvarna zagen

Of het nu voor professioneel of incidenteel gebruik is, de Husqvarna kettingzagen, stoksnoeizagen en doorslijpmachines hebben een enorm vermogen dat voor een erg lange tijd veel plezier met zich mee brengt.

Husqvarna levert je het vermogen voor betere prestaties

Of u nu metaal doorslijpt, bomen kapt of haardhout hakt, Husqvarna heeft een zaag  die de klus snel, veilig en eenvoudig klaart. Het Husqvarna assortiment omvat modellen voor elke behoefte. Van zagen voor incidenteel gebruik tot geavanceerde professionele modellen die de zwaarste klussen kunnen doorstaan.

Ontworpen met diverse belangen in gedachten

De Husqvarna zagen worden ontworpen met diverste belangen. Elke Husqvarna zaag is uitgerust met technologische functies die je keer-op-keer zullen verbazen. Dit maakt de Husqvarna ideaal voor allerlei klussen. Van eenvoudig doorzagen van een dunne boom in de tuin tot professionele bouwwerken. De zagen van Husqvarna hebben de kracht en flexibiliteit om elke uitdaging aan te gaan. Hoe groot of klein ook.

 

Husqvarna kettingzaagHusqvarna K535I doorslijper

Husqvarna trimmers

Een stille, maar krachtige machine die een strakke tuin mogelijk maakt, dat is een Husqvarna trimmer. De goed uitgebalanceerde machine zorgt ervoor dat je gazon de perfecte make-over krijgt. Hierbij is de machine gebruiksvriendelijk en innovatief, omdat je erg wendbaar bent door de snoerloze Husqvarna trimmer.

In Zweden hebben ze weinig schuttingen. Wat ze wel veel hebben zijn heggen. Een heggenschaar van Husqvarna is onmisbaar in je tuinhuis door de kwaliteit, duurzaamheid en de wendbaarheid die Husqvarna biedt. Husqvarna heeft een breed scala aan heggenscharen. Variërend van accu, elektrisch tot benzine heggenscharen.

Husqvarna grastrimmer

Husqvarna reiniging

Met een Husqvarna hogedrukreiniger of stofzuiger is een overmatige hoeveelheid aan stof en/of vuil verleden tijd.

Fris het terras, tuinmeubilair, fiets of auto op door het eenvoudig, snel en duurzaam schoon te spuiten. De hogedrukreinigers van Husqvarna zijn erg zuinig, maar hebben een uitstekende gebruikservaring. Dit komt met name door het slimme design. De Husqvarna machines zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt dat ervoor zorgt dat hogedrukreinigers erg lang mee gaan.

Met de alleszuiger van Husqvarna is elk oppervlak snel en efficiënt schoongemaakt. Nat of droog  —  de krachtige, veelzijdige en slim ontworpen stofzuigers zijn gemaakt om elke schoonmaak klus makkelijk te maken. De Husqvarna alleszuiger bieden extreem hoge prestaties, zowel binnen als buiten. De Husqvarna alleszuiger wordt gekenmerkt op: stil, bescheiden, praktisch en innovatief.

 

Husqvarna PW 360 hogedrukreinigerHusqvarna stofzuigers

Voor elke klus is er een Husqvarna.

Tijd om bomen te kappen, de heg te snoeien, het gras te maaien, te trimmen of het terras te reinigen? Bekijk dan snel het productaanbod van Husqvarna!

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀