Home » Cyclomaaier kopen?

Cyclomaaier kopen?

Cyclomaaier kopen? Hier moet je op letten

Een cyclomaaier kopen? Dan wil je eerst weten wat het precies is en wat deze machine voor jou kan betekenen. Een cyclomaaier wordt ook wel een trommelmaaier genoemd. Een cyclomaaier is een maaimachine een paar draaiende zogeheten trommelmessen. Cyclomaaiers worden voor of achter een tractor gehangen waarna er gemaaid kan worden. Omdat de machine zware onderdelen heeft die aangedreven moeten worden om te draaien, behoort de cyclomaaier tot de machines waar erg veel vermogen voor nodig is.

Waarom voor een cyclomaaier kiezen?

Een cyclomaaier is over het algemeen een flinke investering, dus de vraag waarom je voor een cyclomaaier zou kiezen is op zijn plaats. Een cyclomaaier heeft in gebruik een aantal voordelen. Wij sommen ze voor je op!

Cyclomaaiers zijn weinig tot niet gevoelig voor storingen. Daarnaast zijn cyclomaaiers onderhoudsarm waardoor er weinig extra kosten komen kijken bij het gebruik van de maaimachine. De cyclomaaier staat altijd paraat en er kan hierdoor snel mee gemaaid worden. Ook is het maaidek van deze cyclomaaiers erg breedt, waardoor er grote stukken land in een keer gemaaid kunnen worden!

Cyclomaaier minitractor

Er bestaan ook cyclomaaiers die achter een minitractor passen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een klein oppervlakte snel maaien. Ook is dit erg geschikt als u niet het gereedschap heeft om een grote zware cyclomaaier te nemen, maar een minitractor thuis heeft staan. De cyclomaaiers die achter een minitractor passen, zijn gemakkelijk te bevestigen aan de minitractor door middel van een slagpen. Het grote voordeel van een dergelijke cyclomaaier is dat u met het juiste gereedschap snel en onderhoudsarm kunt maaien tegen een zeer kleine prijs ten opzichte van een grote cyclomaaier. Hierdoor gebruikt u uw materiaal optimaal.

Cyclomaaier messen

Veenma biedt een groot assortiment aan cyclomaaier messen. We adviseren u om ieder jaar de messen van uw trommelmaaier te vervangen. Gebruikt u uw trommelmaaier zeer regelmatig? Houd dan goed in de gaten wanneer de messen rond worden afgesneden. Ook dan zijn de messen aan vervanging toe.Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀