Vorkheftruck kopen? Dit moet je weten!

Heb jij een vorkheftruck nodig, maar weet je niet zo goed wat het beste voor jou of je bedrijf werkt? Dan vertellen wij je meer over het kiezen van de juiste heftruck.

Wat is een vorkheftruck?

Een vorkheftruck staat ook wel bekend als vorklift of heftruck en wordt door middel van een elektromotor of zelfs door middel van een verbrandingsmotor aangedreven. Het is een transportmiddel voor het verplaatsen en vervoeren van goederen die op een pallet staan of het verplaatsen van auto’s of andere zware goederen. Voor het gebruik in het magazijn zijn vorkheftrucks met elektrische aandrijving het beste geschikt. Voor laden en lossen zijn er grotere vorkheftrucks, tot 18 ton, die 10 ton kunnen tillen.

Een Vorkheftruck kopen? Wat is belangrijk om te weten?

Bij de aanschaf van een vorkheftruck is het belangrijk om af te wegen welk type het beste voor jou werkt. Het verschil zit hem vaak in laadgewicht oftewel hefvermogen en het eigen gewicht van de vorkheftruck. Uiteraard zijn er allerlei opties bij de vorkheftruck waardoor de machine nog beter bij je wensen aansluit.

Voor al uw interne transportmiddelen kunt u bij Veenma terecht. Of het nu gaat om een vorkheftruck, handpallettruck, steekwagen of een andere vorm van transportmiddel.Wij zoeken graag met u naar de juiste machine voor de juiste toepassing. Levering van nieuw of gebruikt, voor een advies op maat kunt u contact met ons opnemen en kunt u samen met één van onze verkoopmedewerkers de mogelijkheden doornemen.

Merken vorkheftruck

Vorkheftrucks komen in allerlei soorten en maten. Die varianten zijn weer gekoppeld aan merken. Zo zijn er vorkheftrucks van Giant, Toyota, Hyster-Yale of Mitsubishi.

Mag je bij een vorkheftruck het contragewicht verzwaren?

Het gevaar bestaat dat de geladen vorkheftruck uit balans geraakt of zelfs kantelt. Redenen hiertoe zijn onder andere een te zware, een slecht verdeelde of een te
lange lading. Maar ook een helling afrijden met lading vooraan, een lading te ver vooraan op de vorken plaatsen of bruusk remmen zijn aanleidingen tot gevaar. In dat geval is het verstandig om een contragewicht toe te voegen aan de vorkheftruck.

Prijs vorkheftrucks

De prijs voor vorkheftrucks hangt af van je wensen. Dit heeft te maken met de grootte, merk, hefvermogen en eigen gewicht. Voor een specifieke prijsindicatie kun je het beste contact met ons opnemen.

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀