Home » Professioneel maaien met hoge precisie

Professioneel maaien met hoge precisie.

Werkgebied van 50.000 m2
Niveau verschil tot 45%
Besturing met telefoon of tablet

Veenma Tuin en Parkmachines is ook uw ideale partner voor de professionele markt denk aan grote groengebieden, zoals sportvelden, parken en gemeentelijk groen. 

Onze professionele robotmaaiers van hoge kwaliteit zorgen voor kosten- en tijdsbesparing, kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en veiligheid. De intensieve manier van maaien zorgt voor een optimale wortel stimulans en resulteert in een dikkere gezonde grasmat. 

U heeft via uw smartphone volledige controle over de machine en kunt u eenvoudig het maaischema aanpassen of een maaigebied aanpassen.

Maaien vanaf slechts € 0,05 cent per m²!

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden wat betreft financiering van de robotmaaiers, Naast koop is het mogelijk een machine te huren of zijn er leasemogelijkheden.

Neem contact met ons op om vrijblijvend door te nemen wat de beste optie voor u als verantwoordelijke of jullie club kan zijn.

All-in onderhoudscontract

Voor onze professionele klanten is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, wij nemen u dan de meeste zorgen uit handen. 

Bij storing wordt er binnen 48 uur actie ondernomen. Na het maaiseizoen halen wij de robotmaaier op en verzorgen het complete onderhoud, voor aanvang van het maaiseizoen wordt de robot in topconditie teruggebracht.

 Alle slijtage gevoelige onderdelen zijn inbegrepen ook de accu’s en messen. Hierdoor zullen u en uw club, vereniging of bedrijf nooit voor onverwacht hoge kosten te komen staan.

Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀