Hogedrukreiniger van Karcher kopen? Dit moet je weten!

Het is bijna einde seizoen, dus wordt het tijd om al je tuinspullen of landbouwmateriaal schoon te maken voordat je het opbergt deze winter. Veenma Mechanisatie zijn door jaren ervaring gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Kärcher reinigingsmachine. Als Professional Dealer van Kärcher, kunnen wij u een passend advies geven om de Kärcher reinigingsmachine te vinden die het beste bij jou past. Bij de aanschaf van een nieuwe Kärcher hogedrukreiniger, veegmachine, schrobmachine, stofzuiger of ander toepassingen op het gebied van floorcare of reiniging, is het noodzakelijk dat je je laat informeren door een specialist.

Het juiste Karcher reinigingsapparaat kiezen

Ervaring leert dat, door het ruime assortiment in Kärcher reinigingsmachines, vaak voor een reinigingsmachine wordt gekozen die niet past bij het werk die het moet doen. Door bij jouw reinigingswerkzaamheden gebruik te maken van de juiste reinigingsmachine, kun je je veel ellende en geld besparen. Ook hebben wij de beschikking over gecertificeerde Kärcher servicemonteurs en de juiste apparatuur om jouw Kärcher reinigingsmachines in topconditie te houden. Omdat Veenma Mechanisatie Professional Kärcher Dealer is, kunnen wij alle onderdelen voor je huidige Kärcher reinigingsmachine bestellen.

Veenma is professional Kärcher dealer

Veenma beschikt over gecertificeerde Kärcher servicemonteurs en de juiste apparatuur om uw Kärcher reinigingsmachines in topconditie te houden. Omdat Veenma Mechanisatie Professional Kärcher Dealer is, kunnen wij alle onderdelen voor je huidige Kärcher reinigingsmachine bestellen. Denk hierbij aan nieuwe slang, een nieuwe motor of kleinere onderdelen zoals: wielen, hendels of haspelstukken.

Een Karcher hogedrukreiniger kopen? Wat is belangrijk om te weten?

Bij het aanschaffen van een Karcher hogedrukreiniger komen een aantal dingen kijken. Hoe groot is het oppervlakte dat je moet reinigen? Of hoeveel waterdruk heb je nodig om je apparatuur schoon te krijgen? Wil je misschien extra opties op je hogedrukreiniger, zoals bijvoorbeeld een watergekoelde motor, langere slang of een ingebouwde haspel?

Over Veenma.nl

Veenma Niawier werd opgericht in 1945 door Jan Veenma. Het bedrijf is gestart als dorpssmid. Twintig jaar later bleek de smederij echter te klein en werd een nieuw bedrijfspand met winkel en woning gebouwd. In de krant van 11 maart 1965 stond: “Moedig initiatief”, in een tijd waarin in en om Niawier veel kleine boeren stopten.

Inmiddels is Veenma een enthousiast en dynamisch bedrijf die zich richt op de veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en steeds meer op diverse andere bedrijfstakken welke een goede affiniteit hebben met de “mechanisatie”.

Veenma hoopt u nu én in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

  Uiterlijk morgen reactie

  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀