Gardena Accumaaier Powermax 32/36V P4A Solo

229,99 190,07 excl. BTW

De wendbare, krachtige GARDENA PowerMax ™ 32 / 36V P4A (2 x 18V) is de perfecte grasmaaier op accu voor kleinere gazons. De grasmaaier is compatibel met alle accusystemen van de POWER FOR ALL ALLIANCE. Afhankelijk van het type accu dat wordt gebruikt, kan het product tot 480 vierkante meter gazon maaien.
Het speciaal geharde mes zorgt voor uitstekende maairesultaten. De werkbreedte is 32 centimeter. De maaihoogte kan dankzij QuickFit eenvoudig op tien verschillende niveaus worden ingesteld – simpelweg drukken en draaien. Gazonkammen aan de zijkanten van de behuizing zorgen ervoor dat er geen lelijke plukjes gras blijven staan, ook niet langs muren en stoepranden. Dankzij de ergonomisch gevormde ErgoTec-handgreep met schakelaars aan beide zijden zijn uw handen altijd in een ontspannen werkhouding. Zo kunt u de maaier langere tijd duwen zonder dat ze moe worden. Een duidelijk zichtbare LED-indicator op het apparaat geeft het huidige laadniveau van de accu weer.
Het praktische CnC (Cut and Collect) -systeem zorgt ervoor dat het gras efficiënt wordt gemaaid en opgevangen. Door de geleide luchtcirculatie en ideale positie van de opvangbak past er bovengemiddeld veel maaisel in de maaiopvangbak, waardoor u deze zelden hoeft te legen en dus kostbare tijd bespaart.
De beugel is opvouwbaar. Hierdoor is de unit eenvoudig te vervoeren en ruimtebesparend op te bergen.

 

De accugrasmaaier PowerMax ™ 32 / 36V P4A solo wordt geleverd zonder accu’s en oplader. Hij is compatibel met alle 18V-accu’s van de POWER FOR ALL ALLIANCE, een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten. Deze accu’s kunnen worden gebruikt voor tal van apparaten in huis en tuin. U bespaart dus geld en blijft flexibel!

Beschikbaarheid: 😔 Bijna uitverkocht • Jouw Gardena Accumaaier Powermax 32/36V P4A Solo morgen in huis
 • Retourneer Gardena Accumaaier Powermax 32/36V P4A Solo tot 30 dagen
 • Betaal Gardena Accumaaier Powermax 32/36V P4A Solo pas achteraf of met iDEAL
 • Artikelnr. 14621-55
  EAN-Code: 4078500054188

  Specificaties
  Maaibreedte 32 cm
  Maaihoogte, min-max 20-60 mm
  Maaihoogten 10
  Maaihoogten instelling Centraal
  Capaciteit werkgebied 200 m²

  Gegevens emissie, trillingen en geluid
  Geluidsdrukniveau (LWA) 85 dB(A)
  Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker 71 dB(A)

  Accu en lader
  AAA
  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀