Professionele hogedrukreiniger kopen

Ben jij niet op zoek naar een hogedrukreiniger die half werk levert, maar doe je alles liever direct goed en professioneel? Dan is het verstandig om voor professioneel gereedschap te gaan. Check hieronder alle professionele hogedrukreinigers van onder andere Kärcher!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Assortiment professionele hogedrukreinigers

Het assortiment van Kärcher hogedrukreinigers bestaat uit koudwater en warmwater hogedrukreinigers. Bij Veenma kiezen we er veelal voor om te werken met koudwater reinigers. Hierin maken we onderscheid tussen de modellen in de superklasse en de middenklasse. Zo kun je in de superklasse bijvoorbeeld de Kärcher HD 10/25 -4S Plus aanschaffen. En is de Kärcher HD 6/16 MXA Plus een uitstekend en volledig Kärcher apparaat in de middenklasse.

Daarnaast hebben we in ons assortiment ook een door Kärcher aanbevolen warmwater hogedrukreiniger. Deze Kärcher HDS 5/15 UX hogedrukreiniger is uniek in zijn ontwerp en heeft een van de beste eigenschappen van de nieuwe warmwater hogedrukreinigers. Het belangrijkste voordeel van de nieuwe “staande” klasse van warmwater hogedrukreinigers is het horizontale machineconcept.

Wat is een professionele hogedrukreiniger?

Veel consumenten kiezen voor de particuliere Kärcher apparaten vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding. Hierbij ligt de nadruk erg op het laag houden van de prijs van het apparaat. Het grote verschil met professionele Kärcher hogedrukreinigers ten opzichte van de hogedrukreinigers voor particulier gebruik is dat de professionele lijn zich focust op de allerbeste prestaties, de beste materiaalkeuze en het intensievere gebruik.

Professionele hogedrukreiniger onderdelen

Voor iedere professionele koudwater en warmwater hogedrukreiniger zijn er verschillende onderdelen verkrijgbaar bij Veenma. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hogedrukslang, lans of koppelingen? Alle officiële onderdelen voor de professionele hogedrukreiniger zijn bij Veenma te bestellen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Professionele hogedrukreiniger aanbieding

Met een professionele hogedrukreiniger klaar je elke klus. Bij Veenma hebben we regelmatig mooie aanbiedingen die de aanschaf van jouw professionele hogedrukreiniger nòg leuker maken:

Professionele hogedrukreiniger warm water

De topper in het assortiment professionele warmwater hogedrukreinigers is de Kärcher HDS 5/15 UX. Met zijn unieke ontwerp is dit een van de beste nieuwe warmwater hogedrukreinigers op de markt. Het betreft een hogedrukreiniger van de “staande” klasse, wat betekent dat het een lichtgewicht en compacte reiniger is die gemakkelijk te laden en te vervoeren is. 

Het verschil tussen een hogedrukreiniger en professionele hogedrukreiniger

Er zijn veel verschillende soorten hogedrukreinigers op de markt, zowel voor particulier als voor professioneel gebruik. Iedere hogedrukreiniger reinigt met behulp van hoge waterdruk, hierin kun je vaak verschil zien tussen een hogedrukreiniger voor particulier gebruik en één voor professioneel gebruik. Een ander verschil zit in de wateropbrengst: het waterverbruik per tijdseenheid. Hoe hoger de opbrengst, des te makkelijker de machine vuile oppervlakken kan reinigen. Daarnaast zijn professionele hogedrukreinigers vaak uitgerust met extra stevige onderdelen. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Professionele hogedrukreiniger kopen. Heb je vragen over Professionele hogedrukreiniger kopen? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀