Arysta Glyfosaat Imex3 Onkruidbestrijding (360Gr/Ltr) 200Ml

64,95 53,68 excl. BTW

Arysta Glyfosaat Imex3 onkruidbestrijding ter bestrijding van onkruiden, gras, (nieuw opkomende) scheuten van afgezaagde bomen en struiken.

😔 Uitverkocht

Productbeschrijving Arysta Glyfosaat Imex3 onkruidbestrijding

Bestrijdt onkruid, grassen, (opkomend) gezaagd hout en takken van struiken. Uitsluitend voor privégebruik in (openbare) tuinen. Dit product mag niet gebruikt worden op halfopen (tegels, straatstenen, enz.) en gesloten verhardingen (asfalt, beton, enz.). Niet toepassen op open water (sloten, vijvers, etc.)

Glyfosaat verboden?
Thuis kun je in je tuin gewasbeschermingsmiddelen gebruiken die glyfosaat bevatten. In de landbouw mogen boeren en telers gewasbeschermingsmiddelen gebruiken die glyfosaat bevatten. Andere professionals, zoals hoveniers en waterschappen, mogen dit niet doen.

Kenmerken:

  • Arysta Glyfosaat Imex3 onkruidbestrijding is niet selectief en kan daarom planten, struiken, bomen, etc. die direct of na het omwaaien in contact komen met het product, ernstig beschadigen of doden. Ga dus zorgvuldig te werk en pak alleen die planten aan die bestrijding nodig hebben. Verdun ongeveer 4-6 ml in 0,5 liter water.
  • 200ml is ongeveer voor 500m2
  • Werkzame stof: Glyfosaat.
  • Gehalte: 360gr/ltr. / 72gr/200ml
  • CTGB Toelatingsnummer 15241

De fles van 1 liter is mogelijk niet meer te koop. In plaats daarvan zijn er nu deze 200ML-flessen. Imex Glyfosaat is een goedkoop alternatief voor Roundup dat dezelfde werkzame stof gebruikt!

Let op: de verkoop en het gebruik ervan zijn volledig verboden in landen als Oostenrijk, België, Frankrijk en Duitsland. Bestellingen uit deze landen worden wel geleverd, maar de gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik ervan!

 

Accu en lader
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀