Kärcher hogedrukreinigers

Als je een goede hogedrukreiniger wilt kopen, ben je met de krachtige Kärcher hogedrukreinigers aan het juiste adres. Zowel voor lichte klusjes als voor de professionele reinigingsklus heeft Veenma een Kärcher machine in het assortiment die jou helpt om de klus kan klaren.

Toont alle 6 resultaten

Assortiment Kärcher Hogedrukreinigers

Het assortiment van Kärcher hogedrukreinigers bestaat uit zowel koudwater als warmwater hogedrukreinigers. Bij Veenma kiezen we er veelal voor om te werken met koudwater reinigers, al hebben we ook warmwater reinigers in ons assortiment. In het assortiment hogedrukreinigers maken we onderscheid tussen de modellen in de superklasse en de middenklasse. Zo kun je in de superklasse bijvoorbeeld de Kärcher HD 10/25 -4S Plus aanschaffen. En is de Kärcher HD 6/16 MXA Plus een uitstekend en volledig Kärcher apparaat in de middenklasse.

Daarnaast hebben ook de door Kärcher aanbevolen warmwater hogedrukreiniger opgenomen in het assortiment: de Kärcher HDS 5/15 UX hogedrukreiniger. Deze hogedrukreiniger heeft een uniek ontwerp en beschikt over een van de beste eigenschappen van de nieuwe warmwater hogedrukreinigers. Het belangrijkste voordeel van de hogedrukreiniger is het compacte formaat en het lichte gewicht van het apparaat, waardoor hij gemakkelijk in gebruik is. 

Wat is een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk door een speciale slang naar een spuitpistool leidt. Met een hogedrukreiniger verwijder je hardnekkige aanslag en andere vervuiling. Door alle verschillende soorten en maten is er voor iedere klus een perfecte hogedrukreiniger beschikbaar. Waar de Kärcher hogedrukreinigers voor particulier gebruik de focus hebben op een goede prijs-kwaliteit verhouding, heeft de professionele lijn de focus op de best mogelijke prestaties. 

Kärcher hogedrukreiniger aanbieding

Met de juiste hogedrukreiniger is geen uitdaging te groot. Bij Veenma hebben we regelmatig aanbiedingen op Kärcher hogedrukreinigers die de aanschaf van jouw hogedrukreiniger nòg leuker maken.

Het verschil tussen een Kärcher hogedrukreiniger en hogedrukspuit

Kies je een hogedrukspuit of een hogedrukreiniger, en wat is het verschil? In de volksmond wordt het ook wel een hogedrukspuit genoemd, maar de officiële benaming voor het apparaat is hogedrukreiniger. Veenma heeft een mooie selectie van goede Kärcher hogedrukreinigers in het assortiment, klik op de link om deze te bekijken.

Onderhoud Kärcher hogedrukreiniger

Tijdig onderhoud verlengt de levensduur van bijna alle apparaten, dus ook die van je Kärcher hogedrukreiniger! Het juist gebruiken en schoon en droog wegzetten van je hogedrukreiniger voorkomt kleine defecten zoals lekkage en roest. Daarnaast kan het geen kwaad om de rubbertjes van losse onderdelen in ieder geval jaarlijks te behandelen met vet of siliconenspray. Tot slot kun je ook bij Veenma terecht voor het onderhoud van je professionele hogedrukreiniger. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Kärcher hogedrukreinigers. Heb je vragen over Kärcher hogedrukreinigers? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀