Kärcher Battery Power+

Flexibel, krachtig en snoerloos: Eindeloze mogelijkheden!

Dankzij het Kärcher Battery Power+ accuplatform. Er zijn geen grenzen meer aan compatibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid.

De technologische vooruitgang van de accutechniek vervangt steeds vaker de 230V-aansluiting, zelfs bij krachtige apparaten. Dit opent steeds meer deuren voor nieuwe toepassingen in de wereld van de professionele reiniging. Als u onafhankelijk van een snoer en stopcontact kunt werken, dan geeft dat een ongekende mate van flexibiliteit en comfort bij heel veel activiteiten.  Zoals het snoeien van heggen tot het stofzuigen tussen smalle rijen met stoelen in een vliegtuig of bioscoop. De Kärcher accutechniek maakt zelfs hogedrukreiniging van gevels mogelijk. Hierbij kunt u met de standaard meegeleverde aanzuigslang het water uit een sloot, rivier of watervat aanzuigen. Bij alle toepassingen profiteert u van een merkbare vereenvoudiging van het werk en een tijdsbesparing: snoer uitrollen, stopcontact zoeken, snoer oprollen – niet meer aan denken. En ook niet meer aan struikelgevaar bij snoeren.

Om de Kärcher accutechniek zo universeel mogelijk in te kunnen zetten, hebben wij voor professionele gebruikers de 2 accuplatforms Kärcher Battery Power+ ontwikkeld: accu’s met een spanning van 18 of 36 volt en afgestemde capaciteiten die passen bij alle apparaten uit een spanningsklasse.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Kärcher Battery Power+. Heb je vragen over Kärcher Battery Power+? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀