Husqvarna hogedrukreinigers

Maak kennis met de hogedrukreinigers van Husqvarna

Onze hogedrukreinigers bieden alle kwaliteit en het intuïtieve gebruik dat u verwacht van Husqvarna.

Elk model is geoptimaliseerd voor maximale reinigingsprestaties en ontworpen voor een geweldige gebruikerservaring. Slimme draaifuncties, snelle aansluitingen, duurzame metalen pompen, wielen met veel grip en slangen met een ruime lengte zijn slechts een paar van de vele kenmerken die u helpen om een

perfect resultaat te bereiken.
De kracht van water met precisie en efficiëntie

Geef uw voertuigen, tuinmeubilair, muren, terrastegels of patio een opfrisbeurt. Met uw Husqvarna-hogedrukreiniger kunt u bijna elke buitenruimte aanpakken waar stof en vuil zich hebben opgehoopt.

Voeg een compleet assortiment accessoires toe en geniet altijd van complete controle over uw werk. Als u bekend met ons bent, weet u dat we het niet anders zouden willen – en we weten vrij zeker dat dat ook voor u geldt.

Het complete assortiment

Alle Husqvarna-hogedrukreinigers zijn gebouwd voor maximale reinigingsprestaties en hoge duurzaamheid. De gebruikerservaring is zorgvuldig en doelgericht ontworpen, met slangen met ruime lengte, snelkoppelingen en draaifuncties die voorkomen dat de slang in de knoop raakt.

Haal alles uit uw waterkracht

Voeg veelzijdigheid en meer reinigingskracht toe door een aantal van de vele geweldige accessoires te kiezen die beschikbaar zijn voor uw Husqvarna-hogedrukreiniger.

Laten we alles schoon houden – ook uw geweten

De eigen schoonmaakvloeistof van de natuur heeft onverwachte krachten – iets waar u met de nieuwe hogedrukreinigers van Husqvarna ongetwijfeld achter gaat komen. De reinigingsprestaties van water zijn moeilijk te overtreffen in combinatie met toonaangevende technologie en techniek van wereldklasse. Omdat er in veel gebieden slechts beperkt toegang tot water is, wilt u geen druppel verspillen. Een Husqvarna-hogedrukreiniger gebruikt ongeveer 80% minder water om de klus te klaren dan een gewone tuinslang.

Toont alle 6 resultaten

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Husqvarna hogedrukreinigers. Heb je vragen over Husqvarna hogedrukreinigers? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀