Gardena Accu Medium Drukreiniger Aquaclean 24/18 V P4A Kant-En-Klare Set

218,59 180,65 excl. BTW

Veenma presenteert de Gardena AquaClean 24/18V P4A kant-en-klare set, speciaal gemaakt voor u en alle andere trotse en gepassioneerde huis- en tuinbezitters. Deze mobiele, compacte en snoerloze medium drukreiniger wordt geleverd met diverse accessoires, zodat je direct aan de slag kunt.

😔 Uitverkocht

De Gardena AquaClean 24/18V P4A kant-en-klare set, speciaal gemaakt voor u en alle andere trotse en gepassioneerde huis- en tuinbezitters. Deze mobiele, compacte en snoerloze medium drukreiniger wordt geleverd met diverse accessoires, zodat je direct aan de slag kunt. Een van de meest veelzijdige drukreinigers in zijn klasse met geïntegreerde LED-accustatus weergave in de machine en 3 vermogensstanden voor 9, 14 en 24 bar druk. Ideaal voor vele schoonmaakklussen. Auto’s, fietsen en vuilnisbakken zijn grondig en krachtig te reinigen met de 24 bar drukinstelling. Indien nodig kan de druk worden verlaagd tot 14 bar of nog verder naar de Soft-Clean-modus. De Soft-Clean-modus van 9 bar is bijzonder zacht, ideaal voor kwetsbare materialen en voorwerpen. Tegelijkertijd verlengt de verminderde druk de looptijd van de oplaadbare accu.

Kenmerken

 

Instelbare waterdruk en optionele Soft-clean-modus

Naast een gemiddelde druk van 24 bar biedt de AquaClean 24/18V P4A gebruiksklare Set nog twee andere drukniveaus van 14 bar en 9 bar voor maximale accu-efficiëntie en looptijd. De Soft-clean-modus met 9 bar is ideaal voor kwetsbare voorwerpen.

 

18V POWER FOR ALL accusysteem met LED-indicator voor accustatus

Een uitstekende looptijd dankzij de verwisselbare Li-Ion 18V-accu met oplader. Afhankelijk van de modus en de ingestelde druk levert de krachtige oplaadbare accu voldoende stroom om tot wel 38 minuten schoon te maken. De accu is te gebruiken met andere compatibele POWER FOR ALL ALLIANCE-gereedschappen. De bijbehorende oplader zit ook in het pakket.

 

Lichtgewicht en ergonomische handgreep

Intelligent design, een hoogwaardige ergonomische handgreep en een laag gewicht van slechts 1,5 kg zijn slechts enkele van de aspecten die het gebruik van deze mobiele medium drukreiniger bijzonder comfortabel en handzaam maken.

 

Diverse mondstukken, zelfaanzuigend en OGS-kraanaansluiting

De hoek van de waterstraal is instelbaar met het 0°-, 15°- of 40°-reinigingsmondstuk, welke 360° draaibaar zijn ten opzichte van de lans. Het 0°-mondstuk is ideaal voor het reinigen van kleine oppervlakken. Dankzij de automatische aanzuiging kan de drukreiniger via de bijgeleverde slang water aanzuigen tot een diepte van 2 m.

 

Ga direct aan de slag dankzij de praktische gebruiksklare Set met extra accessoires

Deze gebruiksklare Aquaclean Set bevat een drukreiniger, een krachtige Li-Ion 18V accu en een compatibele oplader. Tevens meegeleverd een 5 m lange slang met filter, vlotter en bevestigingsclip, een lange en korte lans en 3 reinigingsmondstukken (0°, 15° en 40°).

Accu en lader
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀