Gardena robotmaaier

Robotmaaiers van Gardena zijn voordelig en betrouwbaar. Dit maakt de Gardena robotmaaiers, zoals bijvoorbeeld Gardena SIleno ontzettend populair voor privégebruik. Gardena komt met meerdere modellen die zowel geschikt zijn voor kleine als grote tuinen tot wel 1000m2! De Sileno robotmaaiers van Gardena zijn superslim en volledig te verbinden met je telefoon met behulp van Bluetooth. Daarnaast is de Sileno lijn extreem stil, maaien de grasmaaiers gemakkelijk tussen smakke doorgangen van 60cm door en detecteren ze nachtdieren.

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Assortiment Gardena Robotmaaier

Het robotmaaier assortiment van Gardena Sileno is breed en voordelig. Heb je een kleine tuin? Dan biedt Veenma als een robotmaaier die een capaciteit van 250m2 heeft. Zo betaal je nooit meer voor een machine dan je nodig hebt. Ook voor middelgrote en grote tuinen heeft de Sileno-familie een slimme machine klaarstaan. De verschillende modellen die je bij Veenma kunt krijgen zijn

Klein gazon met laag hoogteniveauverschil

Voor een klein gazon met een maximaal hoogtepercentageverschil van 25% is de Gardena Sileno Minimo 250m2 geschikt. De naam zegt het zelf al: dit model is gemaakt voor kleine tuinen in steden. Uiteraard is de Gardena Sileno Minimo 250m2 ook geschikt voor kleine tuinen buiten de stad. De Sileno Minimo 250m2 komt met de koppeling van de Gardena robotmaaier Bluetooth App, iets waarin het zich onderscheid van het instapmodel van Husqvarna; de Husqvarna Automower 105. 

Klein gazon met middelhoog hoogteniveauverschil

Heb je een relatief klein gazon van 300m2 tot 700m2, maar wel met een iets hoger hoogteverschil? Dan is de Gardena Sileno City 250m2 uitermate geschikt. De Sileno City 250m2 beschikt over dezelfde capaciteit als zijn kleine broer, de Minimo, maar trekt een gazon met iets meer hoogteverschil beter.

Gemiddeld gazon

Is jouw gazon groter dan 250m2, maar veel kleiner dan 750m2? Dan is de Gardena Sileno Minimo 500m2 jouw beste vriend voor aankomende zomer. Gardena Sileno Minimo 500m2 kan met zijn werkcapaciteit van 500m2 iets met werkruimte maaien en beschikt over een maximale hoogteverschil capaciteit van 25%. Perfect voor de gemiddelde Nederlandse gazons.

Middelgroot gazon met gemiddeld hoogteniveauverschil (en smalle doorgangen)

Is een robotmaaier met een capaciteit van 500m2 niet genoeg? Gardena heeft speciaal voor die gazons een robotmaaier ontwikkeld voor alledaags gebruik, namelijk de Gardena Sileno Life 750m2! De kleinere broer van de Gardena Sileno Life 1000m2, trekt zoals de naam als suggereet een werkcapaciteit van 750m2 na opladen en heeft een hoogteverschilcapaciteit van 35%, iets hoger dan de Gardena Minimo. Voor een middelgroot gazon is de Gardena Sileno Life 750m2 perfect. Ook de Sileno Life 750m2 komt met een koppeling met de GARDENA Bluetooth app

Groot gazon met hoog hoogteniveauverschil (en smalle doorgangen)

Voor de mensen met een groot gazon is er de Gardena Sileno Life 1000m2. Dit vlaggenschip van de Sileno-familie is de meest geschikte robotmaaier voor grote gazons en komt ook nog eens met een hoogteverschilcapaciteit van 35%. De Gardena Sileno Life 1000m2 is gebouwd in een betrouwbaar design waardoor de machine jaren meegaat. Vaak gaat de machine zelfs 4 tot 5 jaar mee zonder dat er iets vervangen moet worden, een echte prestatie! De Gardena Sileno Life 1000m2 is ontzettend manoeuvreerbaar en kan zelfs passages maaien die een breedte hebben van 60cm. De Gardena Sileno Life 1000m2 krijgt het voor elkaar. Naast zijn toonaangevend stilte bij maaien, magistrale manoeuvreerbaarheid en automatische halt bij het detecteren van nachtdieren is deze robotmaaier ook nog een te verbinden met de Gardena Bluetooth App!

Groot gazon (1500m2+) met hoog hoogteverschil

Is jouw gazon groter dan 1000m2? Dan spreken we van een groot gazon. Hier heb je machine voor nodig die dit gemakkelijk aan kan. De Gardena Sileno Life 2000m2 is hier het perfecte voorbeeld voor. Deze uiterst efficiënte en stille maaiassistent is speciaal ontworpen voor de grotere tuinen en gazons van 2000m2. Deze robotmaaier is uitgerust met de koppelin met de Gardena Bluetooth App en met de superslimme vorstsensor herkent de Gardena Sileno Life +2000m2 wanneer het vriest zodat de machine het maaiplan op kan schorten om zo uw gazon te beschermen.

Wat is een robotmaaier?

Een robotmaaier is een gazonmaaier die op vooraf ingestelde tijden het gras enkele uren maait. Dit is afhankelijk van de grootte van je gazon. De maairobot maait een willekeurig patroon, zodat hij na enkele dagen op alle plaatsen is geweest.

Gardena robotmaaier aanbiedingen

Bij Veenma scoor je de Gardena Sileno lijn altijd met korting. Wij vinden dat dat bij onze service hoort. Wij zitten standaard onder de verkoopadviesprijs van Gardena zelf. Bekijk hieronder alle aanbiedingen van Gardena!

Gardena garage voor robotmaaier

Wil jij je Gardena Sileno machine zo netjes mogelijk houden zodat deze jaren meegaat? Dan is het verstandig om een robotmaaier garage aan te schaffen. De Gardena machine bergt zich hier na het maaien automatisch zelf in op. Bekijk ons assortiment robotmaaiergarages hieronder

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Gardena robotmaaier. Heb je vragen over Gardena robotmaaier? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀