Gardena accu heggenschaar

Gardena accu heggenschaar kopen?
Ben je op zoek naar de beste accu heggenschaar om te kopen? Bij Veenma vind je de Gardena heggenschaar die bij jou past.

Toont alle 2 resultaten

Gardena accu heggenschaar

Met een Gardena accu heggenschaar snoei je met gemak heggen van verschillende groottes. Het grote voordeel van een accu heggenschaar is dat je zonder snoeren je heg kan snoeien. Welke Gardena heggenschaar geschikt is voor jouw project hangt af van de accugrootte. Zo is de ComfortCut 50/18V P4A set geschikt voor middelgrote heggen, dankzij de accu looptijd van 45 minuten. Met deze accu snoei je tot 150 vierkante meter heg. 

Gardena ComfortCut heggenschaar

Gardena heeft verschillende ComfortCut heggenscharen uitgebracht. Zo is de Gardena ComfortCut 60/18V P4A Set bijvoorbeeld uitermate geschikt voor middelgrote heggen. De accu van deze heggenschaar heeft namelijk een looptijd tot 56 minuten, wat goed is voor het snoeien van 188 vierkante meter heg. Het mooie aan dit product is dat het een gebruiksklare set met oplader èn accu betreft. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Gardena accu heggenschaar. Heb je vragen over Gardena accu heggenschaar? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀