Floor cleaners

REINIG HARDE VLOEREN BETER EN EENVOUDIGER DAN OOIT TEVOREN.
Reinigen met onze Floor Cleaners FC 5 en FC 7 kost je niet alleen minder tijd en moeite, maar biedt bovendien als extra groot voordeel dat je helemaal niet meer in contact hoeft te komen met het vuile water en geen vieze, onhygiënische dweilen meer hoeft uit te wringen.

Op tegels, steen, vinyl, laminaat of parket: de Kärcher Floor Cleaners laten alle harde vloeren weer stralen als nieuw. Dankzij de roterende microvezelrollers en de geïntegreerde zelfreinigende functie maken ze beduidend beter schoon dan traditionele vloerwissers, dweilen en mops. Zelf schrobben hoeft vanaf nu niet meer. Het is alsof je continu ‘dweilt met een schone emmer’ in plaats van dat je eigenlijk alleen bacteriën verplaatst met steeds viezer wordend water. Bovendien is de vloer, dankzij het zuinige waterverbuik en speciale reinigingsmiddel, binnen 2 minuten alweer droog en begaanbaar. Wel zo handig met ongeduldige kinderen of huisdieren..

Voor het opzuigen van stof en gemorste vloeistoffen raden wij de FC 5 (zowel cordless als met snoer) aan, en wie alles in één keer wil doen kan kiezen voor de nieuwe FC 7 Cordless, die zelfs groffer vuil gemakkelijk in één beweging verwijdert en vooraf stofzuigen overbodig maakt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Floor cleaners. Heb je vragen over Floor cleaners? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀