Gardena Vuilwaterpomp 9000

79,99 66,11 excl. BTW

De krachtige en zeer efficiënte dompelpomp voor schoon water met innovatieve Aquasensor. Wanneer een bouwput vol is gelopen na een storm of uw tuinvijver weer moet worden leeggepompt, is het tijd om de kracht van Gardena pompen en de vuilwaterdompelpomp 9000 te voelen.

De vuilwaterdompelpomp 9000 is geschikt voor alle uitdagingen van overstroming, overlopen en andere problemen met water. Deze visueel aantrekkelijke pomp levert hoge prestaties met een laag energieverbruik. De motor heeft een vermogen van 300 W, in combinatie met de maximumdruk van 0,6 bar en de opvoerhoogte van 6 m, waarmee deze energiebesparende pomp tot 9000 liter water per uur kan pompen. Vuildeeltjes in het water tot een grootte van 25 mm kunnen probleemloos worden behandeld. Deze duurzame pomp bevat een geharde as met dubbele afdichting om de motor onder water te beschermen. Tijdens het gebruik blijft de Gardena Pomp altijd stabiel en veilig dankzij de hoogwaardige fabricage en het intelligente ontwerp.

De veelzijdige toepassing en aansluitmogelijkheden zijn niet minder slim en nuttig. Met het handige slangaansluitsysteem van Gardena kunnen slangen met een diameter van 25 mm of 38 mm zonder extra accessoires worden aangesloten. Met de toegevoegde G 1″-schroefdraad kunnen extra slangen worden aangesloten, zoals het Gardena Profi-systeem. Hierdoor is de vuilwaterdompelpomp 9000 de ideale metgezel voor alle huis- en tuinbezitters die een vijver hebben, vaak met bouwputten werken of meer in het algemeen problemen hebben met vuil water.

Beschikbaarheid: 😔 Bijna uitverkocht • Jouw Gardena Vuilwaterpomp 9000 morgen in huis
 • Retourneer Gardena Vuilwaterpomp 9000 tot 30 dagen
 • Betaal Gardena Vuilwaterpomp 9000 pas achteraf of met iDEAL
 • Artikelnr. 9040-20
  EAN-Code: 4078500053297

  Specificaties
  Vermogen 300 W
  Max. toevoercapaciteit 9000 l/h
  Maximale druk 0.6 bar
  Maximale dompeldiepte 7 m
  Max. toevoer kop head 6 m
  Max. vloeistoftemperatuur 35 °C
  Kabellengte 10 m
  Type voedingskabel H05 RNF
  Elektrische beschermingsklasse IP X8

  Accu en lader
  AAA
  Winkelwagen

  Dezelfde dag verzonden

  Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

  Veilig betalen met iDEAL

  Snelle support

  Voordelige prijzen

  Online
  Veenma.nlX

  Chat nu met Feitze

  Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀