, , , , ,

Hogedrukreiniger Hd 10/25 -4S Plus

2.479,29 2.049,00 excl. BTW

Staande koudwaterhogedrukreiniger. Servo-Control om de druk en hoeveelheid water direct op het pistool te regelen, drukschakelaar, Easy!Force-pistool met softgrip, draaibare spuitlans uit roestvrij staal, reinigingsmiddeltank, afzonderlijk opbergvak voor sproeiers.

😔 Uitverkocht

Beschrijving Hogedrukreiniger HD 10/25 -4S PLUS

De Hogedrukreiniger HD 10/25 -4S PLUS met krachtstroommotor is gebruiksvriendelijk en biedt een werkdruk van 250 bar bij een maximale wateropbrengst van 1.000 l/u. Dankzij zijn staande bouwwijze neemt de HD 10/25-4 S Plus minder ruimte in dan een conventioneel apparaat en is dezedaarnaast veel wendbaarder, vooral op ladders en trappen. De rubberen wielen met grote diameter zorgen  voor maximale mobiliteit, zelfs op moeilijk terrein. De duwbeugel kan daarnaast worden ingesteld op de meest comfortabele hoogte voor de gebruiker. Niet-gebruikt toebehoren kan veilig worden opgeborgen in een afzonderlijk opbergvak. Het Easy!Force-pistool kan moeiteloos worden gehanteerd en bediend en biedt daardoor een hoog gebruikscomfort. Het is uitgerust met Servo-Control voor het comfortabel instellen van de druk en waterhoeveelheid.
Je kan de spuitlans bovendien 360° draaien bij volledige druk. Andere kenmerken zijn de sturing met drukschakelaar, die de pomp uitschakelt zodra het spuitpistool wordt losgelaten en daardoor de levensduur van de motor en pomp verlengt, en het elektronisch controlesysteem voor de motor en pomp. De geïntegreerde reinigingsmiddeltank heeft verder een volume van 6 liter. De Hogedrukreiniger HD 10/25 -4S PLUS is daarnaast ontwikkeld voor zware dagelijkse gebruiksomstandigheden. De messing cilinderkop, die bestand is tegen chemische stoffen, en de roestvrijstalen plunjers met keramische coating worden bovendien gecombineerd met een efficiënt lucht-waterkoelsysteem voor een lange levensduur.

 

Kenmerken

In de beproefde kwaliteit van Kärcher

  • 4-polige, watergekoelde elektromotor
  • En een Robuuste messing cilinderkop en keramische zuigers.
  • Extra verstevigd en breukvast kunststof chassis.

Voor meer veiligheid

  • Geïntegreerde elektronica voor machinebewaking.
  • Uitschakeling bij over-/onderspanning.
  • Uitschakeling bij lekkage of fase-uitval.

Grote mobiliteit

  • Grote rubberen wielen voor oneffen terrein, trappen ofterrassen.
  • Beproefd steekwagenprincipe voor gemakkelijk en ergonomisch transport.

Kracht- en tijdsbesparing: EASY!Force-hogedrukpistool en EASY!Lock-snelsluitingen

  • Eindelijk werken zonder vermoeid te raken: het EASY!Force-hogedrukpistool.
  • EASY!Lock-snelsluitingen: duurzaam en robuust. En 5 keer zo snel als een schroefverbinding.
Accu en lader
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀