Kärcher stofzuigers

Als je een goede stofzuiger wilt kopen, ben je met de krachtige stofzuigers van Kärcher aan het juiste adres. Zowel voor particulier gebruik als voor de professionele gebruiker heeft Kärcher een oplossing in het assortiment. Zo helpt de Kärcher stofzuiger jou om de klus te klaren. 

Toont alle 2 resultaten

Professionele stofzuiger Kärcher

Voor de professional op het gebied van schoonmaken heeft Veenma ook een professionele stofzuiger van Kärcher in het assortiment opgenomen. De gehele NT 70-reeks bestaat uit grote, krachtige stofzuigers met maximaal drie motoren, zoals bijvoorbeeld de Kärcher stof-/waterzuiger NT70/2. 

Kärcher stofzuiger accessoires

Bij een Kärcher stofzuiger zijn ook verschillende accessoires verkrijgbaar. Ook kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn: ook dan ben je bij Veenma aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een filter voor je Kärcher stofzuiger, of de steel. In de Kärcher stof-/waterzuiger NT70/2 is een opbergruimte ingebouwd voor al je accessoires. 

Kärcher as stofzuiger

Met de aszuiger van Kärcher verwijder je gemakkelijk de as uit de haard, barbecue, kachel of grill. Het opruimen van asresten tot 40°C was nog nooit zo gemakkelijk als met deze aszuiger. 

Kärcher stofzuiger

Kärcher heeft een breed assortiment stofzuigers, waardoor er voor ieder type klant een geschikte stofzuiger te bestellen is. Zo kun je de Kärcher stof-/waterzuiger NT70/2 direct online bestellen, maar als je contact met ons opneemt is het ook mogelijk om andere Kärcher producten te bestellen!

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Kärcher stofzuigers. Heb je vragen over Kärcher stofzuigers? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀