Husqvarna robotmaaier kopen

Robotmaaiers van Husqvarna zijn ontzettend populair tegenwoordig. Door het betrouwbare ontwerp van de robotgrasmaaiers, gaan ze met het goede onderhoud jaren mee, zonder grote reparaties. Husqvarna komt met meerdere modellen die geschikt zijn voor verschillende gazongroottes en afstanden. Iedere robotmaaier heeft zijn voordelen en de Husqvarna robotmaaiers komen zelfs met een koppeling met de Husqvarna App, genaamd Automower Connect.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Assortiment Husqvarna Robotmaaier

Binnen het Husqvarna Robotmaaiers assortiment heb je een brede keuze aan robotmaaiers voor een klein tot groot gazon. De Husqvarna familie kent meerdere modellen die ieder uniek zijn in hun soort voor een bijpassende gazonafmeting. De Husqvarna Automower 100 en 300 serie is perfect voor particulier en kleinzakelijk gebruik. Wij vertellen je kort welke modellen geschikt zijn voor de groottes van uw gazon.

Klein gazon met laag hoogteniveauverschil

Voor een gazon van minder dan 600m2 en een laag hoogteniveauverschil raden wij de Automower 105 aan. Deze robotmaaier is geschikt voor een werkgebied van ongeveer 300m2 tot 700m2 en kan maaien op een gazon met een maximaal hoogteverschil van 25%, wat zo’n 20 graden is. Wil je liever gebruik maken van de Husqvarna Automower App? Kies dan voor de Husqvarna Automower 305. Deze robotmaaier is te verbinden met de Automower App.

Klein gazon met hoog hoogteniveauverschil

Heb je een relatief klein gazon van 300m2 tot 700m2, maar wel met een aanzienlijk hoogteverschil? Dan is de Husqvarna Automower 305 de geschikte kandidaat om je gazon te maaien. De Automower 305 is lichtgewicht en compact, een capaciteit van werkgebied van gemiddeld 600m2 en kan maaien op helling tot 25%. Ook is de Automower 305 te verbinden met de Husqvarna Automower App.

Gemiddeld gazon (met smalle doorgangen)

Is jouw gazon groter dan 700m2 en kleiner dan 1100m2? Dan is de Husqvarna Automower 310 de meest gekozen robotmaaier. De Automower 310 beschikt over Automower Connect @HOME waardoor de machine op afstand in te stellen is. Daarna beschikt de robotmaaier over slimme technologie waardoor de Automower zelf een weg vindt door smalle doorgangen (Automatische Passage). De Automower 310 kan hellingen aan tot 40%.

Middelgroot gazon met hoog hoogteniveauverschil (en smalle doorgangen)

Heb jij een gazon van meer dan 1000m2, dan ligt bijna standaard de keuze vast op de Husqvarna Automower 315. Met zijn betrouwbare design en hoge capaciteitsafstand is deze Automower geschikt voor ieder gazon, maar erg geschikt voor grotere percelen gras. De Automower 305 ligt laag bij de grond, maar is erg manoeuvreerbaar. De Automower 315 is de meest slimme robotmaaier van de 300-serie vanwege een automatische passage en een slimme technologie die de maaihoeveelheid aanpast aan de groeisnelheid van je gazon. Zo is het mogelijk om een bepaald gebied langer te maaien. De Automower 315 heeft een mogelijkheid om op hellingen van 40% te maaien met een uitstekende tractie op het veld.

Wat is een robotmaaier?

Een robotmaaier is een gazonmaaier die op vooraf ingestelde tijden het gras enkele uren maait. Dit is afhankelijk van de grootte van je gazon. De maairobot maait een willekeurig patroon, zodat hij na enkele dagen op alle plaatsen is geweest.

Husqvarna onderdelen robotmaaier

Onderdelen voor je Husqvarna robotmaaier zijn eenvoudig te vervangen. Toch is het aan te raden om dit niet zelf te doen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden defecte onderdelen vervangen. Heb je onderdelen nog voor jouw Husqvarna Automower? Neem contact op!

Husqvarna Automower HOME app

Met de Automower® Connect App krijg je controle over jouw Automower op afstand. Je kunt de Automower® Connect App gebruik om je robotmaaier te bedienen, instellingen en schema’s te wijzigen, waar je ook bent! Naast de Automower App kun je ook andere Smart-Home apparaten koppelen, zoals Google Home en Amazon Alexa, synchronisatie met jouw Gardena-besproeiingssysteem en gebruik in IFTTT-applets.

Robotmaaier garage

Wil jij je robotmaaier automatisch opbergen in een droge overkapping die speciaal gemaakt is voor jouw Automower? Met een robotmaaiergarage kun je de Automower zo lang mogelijk goed houden. Bij Veenma kun je een robotmaaier opberggarage verkrijgen als enkele robotgarage of als plantenbak waarin de robotmaaier rijdt. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Husqvarna robotmaaier kopen. Heb je vragen over Husqvarna robotmaaier kopen? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀