Husqvarna elektrische kettingzaag kopen

Husqvarna elektrische kettingzaag kopen?

Op zoek naar een goede elektrische kettingzaag voor verschillende projecten? Met een elektrische kettingzaag van Husqvarna haal je een kwalitatieve kettingzaag in huis! 

Toont alle 4 resultaten

Elektrische kettingzaag Husqvarna

Husqvarna heeft verschillende soorten kettingzagen, zowel met motor, accu of elektrisch. Ieder type kettingzaag heeft zijn eigen voor- en nadelen. Veenma heeft veel verschillende soorten kettingzagen in het assortiment.  

Husqvarna accu kettingzaag

Naast een elektrische kettingzaag, kan ook een accu kettingzaag een goede optie zijn. Een voorbeeld hiervan is de Husqvarna 120i Kettingzaag. Deze accu kettingzaag is gemakkelijk te gebruiken en krachtig genoeg voor het kappen van kleine bomen en het snoeien van takken. Vooral het lage geluidsniveau van deze accu kettingzaag is uitzonderlijk: het is mogelijk om in woonwijken te zagen zonder de buren te storen. Voor de grote zaagklus is de Husqvarna 540i XP kettingzaag een goede optie. Deze is krachtig en efficiënt en biedt alle voordelen van batterijvermogen zonder afbreuk te doen aan snij prestaties. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Husqvarna elektrische kettingzaag kopen. Heb je vragen over Husqvarna elektrische kettingzaag kopen? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀