Benzine bladblazer

Ben je op zoek naar een benzine bladblazer, maar weet je nog niet welke? 

Vooral in de herfst zorgen bladeren in de tuin voor een uitdaging. Met de benzine bladblazers van het Zweedse merk Husqvarna haal je een bladblazer in huis die deze klus kan klaren. Voor elke klus is er een Husqvarna.

Toont alle 3 resultaten

Husqvarna benzine bladblazer

Husqvarna heeft een aantal fantastische benzine bladblazers ontwikkeld, die elke klus klaren. Zo is de Husqvarna 525 BX bladblazer uitgerust met een 25.4 CC sterke 2 takt motor. De gepatenteerde motortechnologie is gecombineerd met een speciale ventilator, wat zorgt voor een grote blaascapaciteit. Daar is ook rekening mee gehouden bij het ontwerp van de behuizing. Ook aan comfort ontbreekt het niet bij deze krachtige topper: de bladblazer beschikt over Cruise Control en het anti-vibratiesysteem zorgt ervoor dat het werk minder inspannend is. 

Husqvarna accu of benzine bladblazer?

Bij het kopen van een bladblazer, moet je de keuze maken tussen een bladblazer met benzine of op accu. Het voordeel van een benzine bladblazer is dat je hem niet op hoeft te laden, je hoeft alleen de brandstof bij te vullen als deze op is. Hierdoor kun je zorgeloos jouw bladblazer gebruiken zolang je maar wilt. Daarnaast is een benzine bladblazer ontzettend krachtig en ook geschikt voor professioneel gebruik. Bij grote projecten en natte bladeren ben je blij met deze powertool!

Aanbieding Husqvarna benzine bladblazer

Bij Veenma vind je regelmatig mooie aanbiedingen, zo ook van de Husqvarna benzine bladblazers. Voor welke grootte je ook gaat, voor elke klus is er een Husqvarna. 

AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie Benzine bladblazer. Heb je vragen over Benzine bladblazer? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀