Home » Vacature: Monteur landbouwmechanisatie 
Veenma Dokkum vacatures pand

Vacature: Monteur landbouwmechanisatie 

Heb jij affiniteit met landbouw en ervaring met landbouwmachines en werktuigen? Vind je het leuk om storingen op te sporen en zelfstandig reparaties uit te voeren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ter versterking van ons team zoeken wij een Allround Monteur Landbouwmechanisatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van diverse landbouwmachines, zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant.

Over de functie
Als Allround monteur landbouwmechanisatie heb je een afwisselende baan. De ene dag ben je bezig met het opsporen en verhelpen van storingen op locatie, de andere dag voer je onderhoudsbeurten uit in de werkplaats. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van service- en reparatiewerkzaamheden aan trekkers en machines. 

Over Veenma
Veenma is in 1945 begonnen als dorpssmid en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch mechanisatiebedrijf dat zich richt op veehouderij, akkerbouw, tuin en park, constructie, reiniging en op diverse andere bedrijfstakken die affiniteit hebben met mechanisatie. Je kunt bij ons terecht voor handgereedschap tot reinigingsmachines en van robotmaaiers tot tractoren. Ook hebben we een online webshop waar mensen hun producten kunnen bestellen. 

Wie ben jij?

We zoeken iemand die:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft;
  • Kennis heeft van mechanische, hydraulische en elektrische systemen;
  • Affiniteit heeft met de landbouw en mechanisatie.

Wat bieden wij?

  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding/ervaring) volgens de CAO Metaal en Techniek;
  • Een veelzijdige functie voor 32-40 uren per week;
  • Een hecht en gezellig team binnen een familiebedrijf;
  • Een werkplek waar je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar sanne@veenma.nl.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Lettinga op 0647696081. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀