Hogedrukreiniger Hd 6/15 Mxa Plus

1.373,35 1.135,00 excl. BTW

Compacte hogedrukreiniger HD 6/15 MX met wisselstroommotor en een slanghaspel voor comfortabel gebruik van de hogedrukslang, 150 bar werkdruk en een automatische drukontlasting.

 

😔 Uitverkocht

Beschrijving Hogedrukreiniger HD 6/15 MXA PLUS

Wisselstroom aangedreven verrijdbare Hogedrukreiniger HD 6/15 MXA PLUS met drukschakelaar, geïntegreerde slanghaspel voor comfortabel gebruik van de hogedrukslang evenals talrijke ophang- en opbergmogelijkheden voor toebehoren. Een nieuw ontwikkelde robuuste axiale-pomp, met 3 plunjers en messing-cilinderkop, garandeert lange levensduren voor de makkelijk verplaatsbare en eenvoudig op te bergen reinigers. Daarnaast wordt het energieverbruik verlaagt en tegelijkertijd worden de reinigingsprestaties tot wel rond de 20% verbeterd. Onvermoeibaar werken en tijdbesparend op- en afbouwen dankzij het EASY!Force-hogedrukpistool. Deze zorgt ervoor dat de terugslagkracht van de hogedrukstraal gebruikt wordt om de houdkracht tot nul te reduceren. Daarnaast gebruik je de EASY!Lock-snelkoppelingen, die zich in vergelijking met conventionele koppelingen – 5 keer sneller laten bedienen zonder in te leveren op robuustheid en duurzaamheid. De automatische drukontlasting beschermt effectief en betrouwbaar de hogedruk-componenten tegen belasting in de stand-by modus. Hogedrukpomp en elektronische componenten zijn bijzonder makkelijk bereikbaar dankzij de onderhoudsvriendelijke constructie.

 

Gemakkelijk te onderhouden door een eenvoudige toegang tot de cilinderkop via geopende onderzijde van het apparaat. Daarnaast een snelle toegang tot elektronica door eenvoudig de kap van het apparaat te verwijden. Ten slotte een groot en gemakkelijk bereikbaar waterfijnfilter om de pomp tegen vuildeeltjes in het water te beschermen. De Hogedrukreiniger HD 6/15 MXA PLUS is ontworpen voor staand en liggend gebruik. Daarnaast heeft het apparaat een maximale stabiliteit bij liggend gebruik omdat de wielen de vloer niet raken. Met één druk op de knop schuift u de duwbeugel in waarna de Hogedrukreiniger HD 6/15 MXA PLUS veel minder plaats inneemt. Hierdoor kan het apparaat moeiteloos in servicevoertuigen worden vervoerd. Daarnaast maken ingebouwde bergruimtes de montagetijden aanzienlijk korter.

Kenmerken van Hogedrukreiniger HD 6/15 MXA PLUS

 

Veer-aangedreven automatische slanghaspel

 • Maximaal comfort bij het hanteren van de hogedrukslang.
 • Maakt daarnaast korte insteltijden mogelijk dankzij snel op- en afrollen.
 • En voorkomt struikelgevaar en verhoogt zo de bedrijfsveiligheid.

Extra standaard Hogedrukreiniger

 • Vergroot het grondoppervlak van het apparaat.
 • Verhoogt daarnaast de kantelveiligheid bij staande werking

Kwalitatief hoogwaardige uitrusting

 • Automatische drukontlasting beschermt de onderdelen voor een langere levensduur.
 • Krachtige, 2-polige of 2-polige, luchtgekoelde elektromotor.
 • Daarnaast hoogwaardige messing cilinderkop.

Intelligente opberging van toebehoren

 • Houder voor bevestiging van schuimlans met tank.
 • Met daarnaast de EASY!Lock TR20 kan de powersproeier of oppervlaktereiniger direct aan het apparaat worden opgeborgen.
 • Praktisch sproeiervak om de rotorsproeier op te bergen.

 

 

Handleiding

Accu en lader
AAA
Winkelwagen

Dezelfde dag verzonden

Gratis verzending v.a. 100,- anders 7,45

Veilig betalen met iDEAL

Snelle support

Voordelige prijzen

Online
Veenma.nlX

Chat nu met Feitze

Hoi! Hier vind je alle producten in de categorie . Heb je vragen over ? Dan helpen we je graag en zijn we hier bereikbaar via Whatsapp! 😀